Actualitate

Primarul Barbu a început noul mandat, tot cu un "binemeritat" concediu!

barbuS-a văzut cu „sacii în căruţă”, după scrutinul din 5 iunie  şi a plecat în concediu la munte, dacă ar fi să ne luăm după spusele domniei sale, pentru a se odihni. Campania electorală, se pare, a fost prea obositoare pentru edilul nostru, care şi-a început şi cel de-al doilea mandat, tot cu… un binemeritat concediu! De fapt, şi înainte de campanie, primarul nostru toooot plecat a fost. Că au fost 27 şi nu 47 de plecări, ce mai contează! a fost plecat exact atunci când nu ar fi trebuit.

Şi ne referim doar la iarna trecută când, în plin cod portocaliu, când oraşul Giurgiu era blocat de nămeţi, pe reţelele de socializare a apărut informaţia că primarul Nicolae Barbu este plecat în concediu, la schi, în Austria. Lucru ce a fost confirmat fiindcă toată ziulica la acţiunile de deszăpezire nu am întâlnit decât viceprimarii. Şi pentru că lucrurile ar fi putut degenera, se spune  că primarul Barbu s-ar fi întors din drum şi seara, târziu în noapte, a  pozat şi a postat pe facebook imagini de la deszăpezire. Presa a relatat la acel moment că „A fost întors din drum de un telefon al liderului PSD”!!!

Revenind la ziua de azi nu aveam cum să nu remarcăm un aspect evident: marele absent de la evenimentul de azi prilejuit de Ziua Eroilor a fost primarul în funcţie, Nicolae Barbu, obosit după 4 ani de primărie şi cu gândul la anii ce vor urma! De altfel, şi posibilul viitor preşedinte de Consiliu judeţean a început-o cu… dreptul. A venit să comemoreze eroii, împreună cu senatorul Niculae Bădălău, fix cu câteva minute înainte să depună coroane cu flori la monumentul eroilor, ştiind probabil că momentul va fi imortalizat într-o fotografie!

InfoPress

 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!