Actualitate

Primarul Lucian Iliescu este nominalizat pentru al şaselea premiu naţional consecutiv la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Municipiul Giurgiu va fi din nou în prim plan la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţia Publică, ediţia a VII-a. Evenimentul este programat pe 27 octombrie, la Braşov, iar primarul Lucian Iliescu este nominalizat pentru un nou premiu. Astfel, specialiştii în administraţie îl propun pe primarul municipiului Giurgiu pentru al şaselea premiu naţional consecutiv. Din cele şase ediţii de până acum ale Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, Lucian Iliescu a fost premiat la cinci dintre acestea.

Premiile sunt acordate pe baza evaluării activităţii reprezentanţilor administraţiei publice centrale şi locale, atât în ansamblu, cât şi în diverse domenii de activitate. Gala programată pe 27 septembrie la Braşov va cuprinde acordarea de premii la mai multe categorii referitoare la activitatea în administraţia publică. La eveniment sunt aşteptaţi să participe lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!