Politic

Prin decizia Tribunalului Bucureşti, s-a născut, oficial, noul PNL

DSC_0004

La începutul acestei săptămâni, Tribunalul Bucureşti a aprobat hotărârea de înfiinţare a noii formaţiuni politice create ca urmare a fuziunii liberalilor şi democrat-liberalilor, sun numele de PNL.

La numai două zile după ce a fost dată această decizie, filiala Giurgiu a noului PNL a fost prima din ţară ce a convocat o şedinţă comună a birourilor politice PNL şi PDL la nivelul municipiului Giurgiu.

Co-preşedintele ACL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat, într-o recentă conferinţă de presă, că este foarte încântat de echipa ce se conturează în municipiu.

Acesta a mai anunţat şi că de sâmbătă demarează seria mitingurilor electorale organizate de ACL în judeţ, primele acţiuni de acest gen fiind programate la Bolintin Vale şi Bolintin Deal, urmând ca duminică, astfel de marşuri electorale să fie organizate la Adunaţii Copăceni, Mihăileşti şi Călugăreni.

Referindu-se la derularea primei săptămâni a campaniei electorale, Gheorghe Ştefan s-a declarat intrigat de comportamentul şi declaraţiile celorlalţi lideri ai partidelor politice din Giurgiu, pe care îi provoacă la emisiuni de dezbateri electorale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!