Externe

Ianukovici este beat tot timpul

ianukovici_87582500

Fostul preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, înlăturat de la putere în urma unei mişcări de contestare fără precedent la sfârşitul lunii februarie – conform presei ruseşti – se află într-o depresie profundă şi bea încontinuu.

Acesta stă la vila sa din Soci şi consumă alcool fără întrerupere. Presa moscovită mai relatează că în momentul în care locuia într-o casă din apropierea Moscovei, a fost vizitat de către Serghei Borisovici Ivanov, şeful administraţiei Putin. Ianokovici l-a întâmpinat pe Ivanov în halat şi într-o stare avansată de ebrietate, după care a început să-i dea ordine. Ulterior, Ivanov s-a întâlnit cu Vladimir Putin şi i-a cerut să nu-l mai trimită acolo: ”Nu este clar cine se află la cine în vizită…”

După cum bine se cunoaşte, la sfârşitul lunii februarie, anul curent, Rada Supremă (parlamentul ucrainean unicameral) l-a destituit pe Ianukovici din funcţie iar acesta a dat bir cu fugiţii în Rusia.

De la începutul ostilităţilor, în estul Ucrainei, conform datelor ONU, peste 3600 de persoane au fost ucise de ambele tabere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!