Externe

Kalashnikov îşi dublează producţia

downloadConcernul Kalashnikov, care produce cea mai cunoscută, cea mai fiabilă, dar şi cea mai ieftină armă din istoria recentă a omenirii, tocmai a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că îşi va dubla producţia anuală, în ciuda sancţiunilor impuse de occident.
Kalashnikov, primul producător şi dezvoltator de arme pe piaţa din Rusia, produce în acest moment nu numai arme automate, dar şi muniţie şi o gamă largă de produse civile, de la puşti până la unelte.
În contextul conflictului ucrainean care trenează, deşi la Minsk cică s-ar fi semnat un pact pacificator, dublarea producţiei de arme Kalashnikov în 2015 faţă de 2014 nu face decât să pună gaz pe foc şi să alimenteze credinţa unora în iminenţa celei de-a treia conflagraţii mondiale.
Mai trebuie menţionat că Alexey Krivoruchko, carismaticul CEO al Concernului Kalashnikov, a ţinut să adauge zilele trecute că ”S-au acoperit toate nevoile firmei, au crescut exporturile dar şi producţia pentru clienţi interni. Avem comenzi substanţiale de la Ministerul Apărării.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!