Actualitate

Produse traditionale, la sarbatoarea toamnei

Legume, fructe, brânzeturi, preparate din carne, pâinea de țest, diverse sortimente de miere, cu toate se găsesc din belșug la prețuri accesibile, de Ziua Produselor traditionale. La această mare sărbătoare, nici cumpărătorii nu au întârziat să apară. Au venit dis de dimineață să viziteze standurile amplasate în aer liber, in piata centrala din municipiul Giurgiu, prin grija organizatorilor: Directia Judeteana pentru Agricultura si Primaria municipiului.


Forfotă mare în această dimineață pe in Piata centrala din municipiu, acolo unde se desfășoară sărbătoarea toamnei, „Ziua Recoltei”. Este un eveniment mult așteptat de producători, care au posibilitatea să își expună cele mai frumoase fructe și legume din grădinile lor, dar și multe alte bunătăți pe care le pregătesc în gospodării, după rețete tradiționale. Expoziția de roade bogate a fost organizată anul acesta de Direcția pentru Agricultură Giurgiu, cu sprijinul Primariei municipiului.
Startul celei de-a doua ediții a fost dat în această dimineață de către Petra Ochisor, director DAJ Giurgiu si Nicolae Barbu, primarul municipiului, care i-au îndemnat pe oameni să cumpere de la producătorii prezenți la eveniment.
Producătorii dau asigurări că marfa este proaspătă și de calitate și îi așteaptă pe cumpărători să se aprovizioneze pentru iarnă.
Cât despre cumpărători, nici aceștia nu au întârziat să apară.
Pe tot parcursul acestei sărbători, atmosfera a
fost întreținută de Ansamblul Centrului cultural local Ion Vinea Giurgiu.
 
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!