Politic

Programul Femeilor Liberale din judeţul Giurgiu, un program pentru sănătate

Luna aceasta, femeile liberale demarează proiectul „PNL are grijă de sănătatea ta”, a anunţat Cristiana Daniela Neagu, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Giurgiu. Membrele Biroului Permanent sunt primele care se vor implica în acest proiect. „Acţiunea noastră are caracter umanitar, ne-am hotărât să donăm sânge, iar acţiunea va începe cu membrele Biroului Permanent. Am luat legătura cu Centrul de Transfuzii şi vom stabili, împreună, toate detaliile”, a arătat Cristiana Daniela Neagu.

Ea a precizat că tichetele valorice primite ca urmare a donării de sânge vor fi utilizate în cadrul altor acţiuni derulate de femeile liberale. Astfel, o parte din tichete va fi folosită pentru acţiunea denumită „Hrăneşte-te sănătos”, programată pentru data de 1 iulie, când femeile liberale vor dona legume şi fructe persoanelor vârstnice, iar o altă parte a tichetelor va fi păstrată pentru acte caritabile cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Cristiana Daniela Neagu a mai prezentat şi alte acţiuni din programul Organizaţiei Femeilor Liberale. Printre acestea se numără o campanie de educare a populaţiei referitoare la alimentaţia sănătoasă şi o alta, denumită „Mens sana in corpore sano”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!