Actualitate Economic La zi Național Politic

Proiect politic ambiţios! Liberalii giurgiuveni sunt hotărâţi să atingă obiectivele stabilite din perspectiva alegerilor locale

  • PNL Giurgiu a lansat un proiect politic ambiţios care vine să aducă plus valoare, generată de competență și unitate.
  • Scopul acestui demers: câștigarea alegerilor locale și generale la Giurgiu, dar și schimbarea culorii politice a județului nostru, în beneficiul giurgiuvenilor.
  • Următorul pas: coalizarea tuturor forţelor de dreapta pentru depesedizarea judeţului.
  • PNL Giurgiu e deschis tuturor celor care au curajul de a îmbrățișa principiile liberale în cadrul unei formațiuni care a pus mereu pe primul plan oamenii și nu interesele personale sau de grup.

Într-o recentă conferință de presă desfășurată pe 7 martie 2020, la sediul PNL Giurgiu, președintele interimar Dan Motreanu, alături de primvicepreședinții Alexandru Andrei si Toma Petcu, de secretarul general Florian Velicu, de purtătorul de cuvânt Alina Meclea, de Ionel Muscalu au prezentat un proiect politic ambițios rezultat în urma perfectării colaborării cu ALDE Giurgiu, partid ai cărui membrii au ales să se înscrie în PNL Giurgiu. Scopul acestui demers: câștigarea alegerior locale și generale, dar și depesedizarea județului, în beneficiul giurgiuvenilor. Protocolul de colaborare a fost adoptat de Biroul Politic Județean, iar luni va fi prezentat și în cadrul forului național.
“Puterea echipei noastre constă în unitatea și în forța de a face front comun în fața tuturor provocărilor politice. Interesele cetățenilor trebuie să primeze în fața intereselor personale. De aici a pornit și materializarea acestui protocol de colaborare, iar PNL are capacitatea să demonstreze tuturor că este un partid puternic, cu profesioniști, cu oameni determinați să câștige alegerile, în beneficiul giurgiuvenilor”, a declarat Dan Motreanu.
Presedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a dat asigurări și că atmosfera de lucru din cadrul echipei liberale este una constructivă și consensuală, toate forțele fiind unite și preocupate pentru un singur scop: câștigarea alegerilor locale și parlamentare din 2020, aspect subliniat pe rând de deputații Toma Petcu și Alexandru Andrei.
In intervențiile avute, deputatulToma Petcu a expus motivele care l-au determinat să facă pasul spre PNL, fără a ascunde însă faptul că, de-a lungul ultimilor ani, a fost curtat și de PSD, iar deputatul Alexandru Andrei a vorbit despre acuzațiile aduse PNL de către PSD cu privire la situația delicată de la DGASPC unde verificările organelor de control au scos la iveală nenumărate nereguli, nu doar în ce privește prepararea hranei. Însa, despre toate aceste teme vom reveni in edițiile viitoare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!