Actualitate

Ziua Femeii, sărbătorită cu fast de Sindicatul Județean Solidaritatea Sanitară

“Ziua Internațională a Femeii” este o ocazie pentru fiecare de a aduce bucurii și de a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate si mai apreciate reprezentante ale sexului frumos. Si anul acesta, Sindicatul Județean Solidaritatea Sanitară a facut ca Ziua Femeii să fie una de neuitat pentru sutele de membre, sarbatorind in avans pe 6 martie.

Oficiile de gazdă au fost făcute de președintele Bogdan Vasilescu care a oferit flori si a transmis un mesaj de apreciere tuturor doamnelor si domnișoarelor prezente la petrecere dar si celor din întreg județul.

“Distinse doamne, domnișoare, îmi doresc ca această zi să vă aducă zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. Martie este cu siguranță luna cea mai frumoasă din an, pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care le putem sărbători, le putem oferi o floare și mulțumi pentru tot ceea ce fac. Știți să îmbinați timpul, între mamă și soție, familie și serviciu, iar în pofida tuturor greutăților, nu ezitați să dăruiți toată dragostea și pacea sufletească. Vă doresc să fiți înconjurate de căldură, de tandrețe, armonie, dragoste, sănătate și înțelepciune, iar noi, bărbații, să vă fim sprijin, pentru ca atunci când dumneavoastră aveți nevoie de noi să vă fim alături pentru a vă aduce puțin din binele pe care dumneavoastră ni-l faceți în fiecare zi”, a declarat, vizibil emoționat, Bogdan Vasilescu.

A fost o petrecere de neuitat, unde doamnele  si domnisoarele au sărbătorit cu mare fast Ziua Femeii de 8 marti, uitând astfel pentru câteva ore de toate grijile.

Femeile prezente s-au distrat timp de mai multe ore, au avut parte de mai multe feluri de mâncare, ca la orice petrecere care se respectă, s-au prins în hore, au dansat pe ritmurile populare interpretate de formația și de solistul invitați să întrețină atmosfera. La final și-au făcut o promisiune, să se revadă în aceeași formulă, în același loc pentru a sărbători ziua femeii și anul viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!