Actualitate

Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea căii de acces ce leagă Naipu de Comana a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă

centru6Multă cerneală a curs pe tema acestei căi de acces şi a fost nevoie de mulţi ani până când visul giurgiuvenilor din 8 comune să prindă contur. Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 603 a fost lansat astăzi, oficial, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul Consiliului Judeţean.

A fost depus în 2008, a fost câştigat în mandatul trecut şi se trece la treabă acum. Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea drumului Judeţean 603 a intrat în linie dreaptă, iar în cadrul întâlnirii cu presa, joi, 26 septembrie, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, a ţinut să îi felicite pe toţi cei care au contribuit la realizarea unuia dintre cele mai importante obiective ale administraţiei judeţene.

DJ 603 este al doilea cel mai lung drum din judeţul Giurgiu, iar acest lucru înseamnă că vor fi reabilitaţi şi modernizaţi peste 36 de kilometri.

Mustăţea şi-a exprimat speranţa că implementarea efectivă a proiectului nu va fi împiedicată de contestaţii în urma licitaţiei, aşa cum s-a întâmplat cu depozitul ecologic.

Revenind la Drumul Judeţean 603, managerul de proiect, Daniela Peicea, a prezentat toate datele tehnice legate de procesul de reabilitare şi modernizare.

În plus, în cadrul aceluiaşi proiect, cu o valoare de 16,7 milioane de euro, va fi construit un pod nou peste râul Câlniştea, în satul Naipu.

La evenimentul de lansare a proiectului au participat şi primarii a trei comune, străbătute de DJ 603. Edilii au vorbit despre importanţa realizării acestei investiţii, pe care oamenii o aşteaptă de ani buni.

Durata proiectului este de 26 de luni, iar dacă totul va merge conform graficului, lucrările ar putea începe chiar în această toamnă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!