La zi

Proprietari de garaje, atenţie!

garajeÎncepând cu data de 10 septembrie a.c., Poliţia Locală împreună cu Direcţia Patrimoniu din cadrul Primăriei Giurgiu desfăşoară o acţiune cu privire la controlul garajelor care sunt construite pe domeniul public sau privat al municipiului Giurgiu.

Potrivit declaraţiilor comadantului Poliţiei Locale, Lazăr Ciobanu, această acţiune are ca scop identificarea modului în care sunt folosite cele 887 de garaje, care se află pe raza municipiul Giurgiu. Astfel, se doreşte a se vedea dacă acestea sunt utilizate pentru destinaţia la care au fost date şi pentru care s-a încheiat un contract cu Primăria Municipiului Giurgiu.

În urma controalelor efectuate, până la această dată au fost depistate două persoane care au fost deja sancţionate cu o amendă de 500 de lei, pentru că desfăşurau alte activităţi de prestări servicii către populaţie. Amenzile sunt cuprinse între 500-1000 de lei şi se poate merge până la desfiinţarea, respectiv demolarea garajului.

“Proprietarii trebuie să înţeleagă că garajul este pentru maşină, nu pentru a desfăşura alte activităţi comerciale şi de prestări servicii către populaţie”, a menţionat şeful Poliţiei locale, Lazăr Ciobanu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!