Economic

Protocol pentru mediul de afaceri

Un protocol care să contribuie la conlucrarea dintre mediul privat de afaceri local şi instituţiile statului şi care în final să se reflecte în crearea de noi locuri de muncă şi în creşterea nivelului de trai al giurgiuvenilor. Primăria municipiului Giurgiu a găzduit ieri o întâlnire între 6 instituţii publice şi ONG-uri din sfera mediului de afaceri în cadrul căreia a fost semnat un protocol de colaborare.

Evenimentul găzduit astăzi de Primăria municipiului Giurgiu a reunit reprezentanţi ai patronatelor din mediul de afaceri, ai Centrului de Afaceri Transfrontalier Danubius, Camerei de Comerţ şi Agricultură şi nu în ultimul rând ai administraţiei locale. Aflaţi cu toţii la o masă pentru a semna acest protocol de susţinere a oamenilor de afaceri locali, semnatarii şi-au exprimat speranţa ca acesta să fie doar începutul unei campanii susţinute de informare şi sprijninire a întreprinzătotilor privaţi.

Au semnat acest protocol Primăria Mun.Giurgiu, Asociaţia Euroregiunea Danubius, Centrul de Afaceri Transfrontalier, Oficiul Teritorial pentru IMM-uti şi Cooperaţie Ploieşti, Patronatul jud. al IMM- urilor din Giurgiu, Patronatul tinerilor Intreprinzători din Regiunea Sud-Muntenia şi Organizaţia UGIR 1903.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!