Social

Lăcaş religios inaugurat în Cartierul Tineretului

Începând de miercuri, în Cartierul Tineretului din Giurgiu, slujbele aferente marilor sărbători ortodoxe vor avea loc în subsolul noii Biserici Sfinţii Martiri Brâncoveni. Locaţia va fi păstrată până la ridicarea completă a lăcaşului de cult, lucrările fiind momentan stopate din cauza lipsei banilor.

Sute de credincioşi au participat la slujba de sfinţire a demisolului noii Biserici Sfinţii Martiri Brâncoveni din cartierul Tineretului. Ceremonia a fost condusă de Prea Sfinţitul Ambrozie, Episcopul Giurgiului, alături de acesta participând mai multe feţe bisericeşti.

Inaugurarea vine la fix un an de la demararea lucrărilor la noul lăcaş de cult. Preoţii care slujesc aici au luat decizia să oficieze la demisolul viitoarei biserici slujbele din zilele importante ale calendarului creştin-ortodox, spaţiul fiind mult mai generos decât acela al bisericii actuale.
Cei mai bucuroşi de noua locaţie sunt enoriaşii care susţin că biserica Sfinţii Martiri Brâncoveni este importantă pentru viaţa spirituală din cartierul Tineretului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!