Social

Concursuri, muzică şi multe surprize într-un spectacol special de Ziua Îndrăgostiţilor

Originali, ca întotdeauna, liceenii de la Maiorescu nu puteau lăsa să treacă Ziua Îndrăgostiţilor fără a organiza ceva deosebit. Aşa că s-au pus pe treabă şi, joi seară, şi-au invitat colegii la un spectacol original, având ca temă, evident, iubirea..

Inimioarele, de toate felurile şi mărimile, au fost cele ce au dominat – şi la propriu, şi la figurat – seara pregătită de liceenii de la Maiorescu. Spectactorii au fost provocaţi să spună ce înseamnă iubirea pentru ei.

Şi, pentru că spectacolul fusese temeinic pregătit, organizatorii au prezentat şi un film, realizat de ei, în care au pus aceeaşi întrebare giurgiuvenilor de toate vârstele: Ce e dragostea?

Punctul forte al acţiunii de joi a fost, însă, concursul ce a reunit pe scenă 11 perechi, întruchipând cele mai faimoase cupluri din istorie şi cinematografie. Aşa se face că la spectacol au apărut, printre alţii, Fred şi Wilma Flinstone, Mihai Eminescu şi Veronica Micle, Romeo şi Julieta ori Bonnie şi Clyde. Cu toţii au avut de trecut peste mai multe probe supriză, care mai de care mai amuzante. Evident, nu au lipsit nici momentele artistice, astfel că, una peste alta, timp de mai bine de două ore, spectacolul liceenilor de la Maiorescu a fost, cu adevărat, un eveniment pentru participanţi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!