Politic

PSD Giurgiu confirmă candidaţii PNL din partea USL

Candidaţii Uniunii Social Liberale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru funcţia de primar al municipiului sunt cei ai PNL, o decizie care a fost validată la nivel central. Decizia a fost confirmată în conferinţa de presă din 5 septembrie şi de preşedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu. Acesta a declarat că desemnarea canidaţilor pentru preşedinţii consiliilor judeţene şi pentru primarii reşedinţelor de judeţe a fost făcută, de comun acord, de către conducerile celor trei partide care compun Uniunea Social Liberală (PNL, PSD şi PC).Liderul PSD Giurgiu a arătat că nu au existat conflicte pe această temă iar candidaturile au fost acceptate de liderii de la nivel naţional precum şi de liderii din teritoriu.

În ceea ce priveşte judeţul şi municipiul Giurgiu, Adrian Popescu a confirmat şi el că PNL este partidul care va da candidaţii, precizând că nici în acest caz nu au existat controverse. „La Consiliul Judeţean Giurgiu candidatul este cel al PNL, dl. Dumitru Beianu, iar la primăria municipiului tot de la PNL, dl. Lucian Iliescu. Reamintesc faptul că desemnarea candidaţilor a fost făcută în toate judeţele în urma unor cercetări sociologice, care au inclus peste 700.000 de persoane. Se dovedeşte, aşadar, că ceea ce aşteptau şi susţineau cei de la PD-L, adică tensiuni şi nemulţumiri în cadrul USL, nu s-a întâmplat. De aceea o spun şi eu acum, în mod public, să nu îşi mai facă astfel de speranţe, PSD va susţine candidaţii PNL stabiliţi la Giurgiu”, a declarat şeful Organizaţiei Judeţene a PSD.

Adrian Popescu a mai spus că, după părerea sa, în cazul în care se va ajunge la comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, ideal ar fi să existe candidaţi comuni şi pentru primăriile şi consiliile locale din alte localităţi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!