Externe

Putin aşteaptă al treilea copil de la Alina Kabaeva

vladimir-putin-asteapta-o-fetita_254303Propaganda occidentală anti Putin a dat multă apă la moară în ultimele zile iubitorilor de Teoria Conspiraţiei.
Putin a fost răsturnat, Kremlinul a fost luat cu asalt de diferiţi foşti ofiţeri superiori KGB/NKVD, fosta mână dreaptă Ramzan Kadîrov l-a trădat – să mai ai încredere în nenorociţii ăştia de ceceni!, prim ministrul Dmitri Medvedev este în spatele unei coupe d’etat, ba, ce să vezi, Putin, de fapt, a murit, după o îndelungă suferinţă. Avea cancer.
Şi toate astea pentru că cel mai urât personaj din toată această searbădă şi previzibilă telenovelă care a devenit lumea contemporană mileniului trei, nu a mai fost văzut din 5 martie.
În fapt, marele mister nu miroase nici măcar a tabloidizare ieftină. Preşedintele Rusiei aşteaptă pur şi simplu un al treilea copil de la fosta gimnastă Alina Kabaeva, 31 de ani, femeia cu care trăieşte de ani buni şi care, până acum, i-a mai născut două odrasle. Un băieţel în 2009 şi o fetiţă în 2012. Kabaeva se pregăteşte să nască într-un spital privat din Elveţia, iar Vladimir Vladimirovich pur şi simplu şi-a manifestat dorinţa de a-i fi alături.
Acesta ar fi al cincilea copil al preşedintelui Rusiei, după ce Lyudmila Putina, cu care a fost căsătorit peste 30 de ani (1983-2014) le-a adus pe lume pe Maryia şi Yekaterina.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!