Actualitate

Râuri de lacrimi pentru Traian Metaxa

Râuri de lacrimi au curs luni, 10 februarie, când zeci de oameni (jurnalişti, prieteni sau simpli cunoscuți), alături de familie, l-au condus pe ultimul drum pe cel care a fost veteranul presei locale, Traian Metaxa.
2014-01-26-13Colegi alături de care Traian Metaxa a pus bazele sau a dezvoltat publicații locale, colegi care au deprins tainele jurnalismului de la el, nu și-au putut stăpâni lacrimile la ceremonia funerară.
La ceremonia de înmormântare au fost prezenţi şi politicieni sau reprezentanti ai administratiei publice locale. Amintim acum pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, vicepreşedintele Dumitru Gavrilă, administratorul public al judeţului, Dumitru Beianu, dar şi deputatul PSD Florian Nicolae, deputatul PPDD Liliana Ciobanu, directorul Zonei Libere Giurgiu, Răzvan Cuc, viceprimarul Alexandru Vladu, dar şi preşedintele Mişcării Populare, Nicu Ştefan şi primarul de la Ogrezeni, Jean Jipa.
”Traian a fost un om plin de viață, căruia îi plăcea să trăiască, și nu ar fi vrut să ne vadă triști. Ar fi vrut să zâmbim, pentru că nu i-a plăcut să fie supărat vreodată!”, a spus una dintre primele lui colege, Liliana Nicolae, înainte de a-și lua rămas-bun de la cel care a fost Traian Metaxa.
Dumnezeu să-l odihnească!
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!