Economic Social

REOS S-A MODERNIZAT!

REOSNOI LINII DE PRODUCŢIE, CONSTRUITE ŞI MODERNIZATE ÎN CADRUL UNUI PROIECT SUSŢINUT DE GUVERNUL NORVEGIAN AU FOST INAUGURATE MARŢI, LA GIURGIU. PE LÂNGĂ ÎMBUNĂTĂŢIREA CONDIŢIILOR DE MEDIU ŞI CREŞTEREA GRADULUI DE CONFORT PENTRU ANGAJAŢI, FIRMA RESPECTIVĂ VA FACE NOI ANGAJĂRI DE PERSONAL DIN RÂNDUL TINERILOR. PRIN URMARE; CEL PUŢIN 20 DE LOCURI DE MUNCĂ „VERZI” VOR FI CREATE.

REOS 2A început în urmă cu mai bine de şapte ani cu 20 de angajaţi, iar acum s-a ajuns la 200. Firma REOS a reuşit printr-un grant norvegian să modernizeze halele de producţie existente, ba, chiar, să le modernizeze. Proiectul are o valoare de peste trei milioane euro, două milioane pentru linia de producere a ledurilor şi un milion de euro pentru panouri fotovoltaice. Noile lucrări au fost realizate cu firme giurgiuvene, iar angajaţii sunt în procent de 99% giurgiuveni şi tineri.

REOS 3Dezvoltarea unei linii de productie pentru lampi LED vine in intampinarea nevoii de a utiliza echipamente pentru iluminat care sa foloseasca ultimele tehnologii disponibile pe piata la acest moment, echipamente care sa fie produse local. Avantajele folosirii tehnologiei LED sunt incontestabile. În prezent, tehnologia cu LED-uri este alternativa cea mai eficientă și durabilă la sursele de lumină tradiționale.

Practic, prin priectul realizat la Giurgiu, REOS Production SRL a înțeles că viitorul nu poate fi decât al energiei regenerabile. Prin urmare, cu sprijinul Guvernului norvegian a demarat în anul 2014 proiectul “Green Light Drive – Green Industry” care va avea drept rezultate: – Creșterea eficienței energetice a unității de producție a firmei prin reducerea pierderilor energetice și prin producția de energie electrică ecologică votovoltaica pentru consumul propriu dar și pentru consumul din zona al altor agenți economici sau case de locuit. – Dezvoltarea unei unității de producție prin asimilarea în fabricație a lămpilor de iluminat cu LED, tehnologie de ultimă generație, destinate pentru consumatorii industriali. S-a avut în vedere punerea în funcțiune a unei linii de producție, prin achiziționarea utilajelor din Norvegia și a tehnologiei necesare.

REOSS 4În cadrul proiectului s-a efectuat extinderea spațiului de producție, depozitare și birouri prin constuirea unei noi hale, construirea de birouri moderne și realizarea unei fațade noi, sistematizarea curții; izolarea termică a spațiilor de producție, depozitare și administrare, prin refacerea acoperișului și termoizolarea clădirilor, izolare care conduce la creșterea gradului de confort pentru personalul angajat, atât pe timp de vară cât și pe timp de iarăa, concomitent cu reducerea consumului de energie pentru atingerea acestui obiectiv .

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!