Actualitate La zi Social

UPDATE: Foc pe strada Soarelui din Giurgiu! O femeie a ajuns la spital cu arsuri de gradul I şi II

SAMSUNGUPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, locotenent Gabriela Olexiuc, cea mai probabilă cauză a izbucnirii incendiului este o ţigară aprinsă.
În incendiu au ars mai multe obiecte de mobilier, uşile şi tocăria, iar pereţii şi tavanul au fost degradate.
 
O femeie(Florina Busuioc), în vârstă de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, a pus pe jar pompierii giurgiuveni, dar şi toţi vecinii, după ce camerele dintr-o casă în care locuia au luat foc.
Flăcările au izbucnit vineri dimineaţă, în jurul orei 09.00, iar imobilul este situat pe strada Soarelui.
Vecinii ne-au spus că femeia ar avea probleme psihice şi locuia singură, după ce, în urmă cu doi ani, mama ei a murit. Oamenii au cerut reprezentanţilor autorităţilor locale să găsească o soluţie pentru a o interna pe femeie. „Are probleme psihice, acum câteva zile s-a întors de la spital. Numai probleme ne-a făcut, ne şi bate, dacă ne prinde prin curte. Să o ia de aici, ardeam ca şobolanii din cauza ei”, au spus vecinii.
În urma incendiului, femeia a suferit arsuri de gradul I şi II, pe un omoplat, ne-au spus reprezentanţii ISU Giurgiu. Ea a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Giurgiu şi este în afara oricărui pericol.SAMSUNG
Casa care a luat foc este situată într-o curte în care stau 3 familii. De fapt, Florina Busuioc locuia în trei camere ale imobilului, împărţit pe mai multe paliere.
Din fericire, pompierii au intervenit prompt(cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă), astfel încât incendiul nu s-a extins şi a  fost lichidat repede, operaţiunea desfăşurându-se fără incidente.
Alături de pompieri, au fost şi cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi cei de la Poliţia Naţională şi cea Locală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!