Economic

Rockefeller Group a prins gustul pieţei rezidenţiale bucureştene

rockefeller-group-international-squarelogoSe ştie că Rockefeller Group International a început să investească pe piaţa imobiliară românească după ce a achiziţionat, în octombrie 2010, pachetul majoritar de acţiuni al fondului de investiţii Europa Capital. Ei bine, încă de la început, planul americanilor a fost să investească alături de parteneri strategici care cunosc pieţele locale.
Aşa se face că astăzi, după mai bine de trei ani, alături de dezvoltatorul RPF Development, RGI a ajuns să se mândrească cu succesul proiectului Vitan Residence. Ajuns în a doua fază, după ce s-au vândut aici deja 100 de apartamente încă din faza de construcţie, Vitan Residence 2 va avea, la încheierea lucrărilor, 390 de unităţi locative, din care până acum au fost finalizate 147 de apartamente situate în două blocuri cu 12 etaje.
În acest moment, se lucrează la turnarea plăcii peste etajul 12 dintr-un al treilea bloc şi în paralel s-a ajuns la etajul 7 cu compartimentările şi instalaţiile sanitare şi electrice.
Lucrările ar urma să fie finalizate cel mai târziu în luna iunie, anul curent. Din cele 85 de apartamente disponibile în acest ultim imobil, deja au fost contracte 23 de unităţi.
Interesant este că achiziţiile prin programul Prima Casă din cadrul proiectului Vitan Residence 2 au o pondere de doar 40%, restul cumpărătorilor optând pentru credite ipotecare clasice sau propriile economii.
Rockefeller Group International (RGI) a fost lansat în 1928 de către John D. Rockefeller Jr. pentru dezvoltarea complexului Rockefeller Center din Manhattan.
David Rockefeller, 98 de ani, singurul nepot în viaţă al legendarului John Rockefeller, este fondatorul Standard Oil şi are o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari. El este capul familiei a cărei avere ajunge, conform unor estimări, la 110 miliarde de dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!