Actualitate

REȚEAUA DE GAZE NATURALE A COMUNEI ADUNAȚII COPĂCENI ESTE FUNCȚIONALĂ! ACEASTA ESTE REALITATEA!

Primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, a demonstrat că este un bun gospodar pentru localitatea sa. Realizările mandatului său sunt garanția succesului la alegerile din 27 septembrie 2020. Localnicii le cunosc șî recunosc că localitatea lor este pe drumul cel bun si vor continua cu Dan Rusu primar.

Una dintre marile realizări rămâne aducțiunea gazelor naturale. Aflat în fața unei noi campanii electorale, Dan Rusu se adresează consătenilor săi:

“Dragii mei,

Primul obiectiv,pe care mi l-am propus în calitate de primar al comunei Adunații Copăceni, a fost racordarea localităților comunei la rețeaua de gaze naturale. A fost un proiect cu adevărat greu, realizat cu sprijinul și susținerea dumnevoastră! Probleme? Vreo-mie și ceva.

Câți ați crezut în mine? Rău voitorii erau convinși de eșecul acestui demers, abia așteptau o greșeală pentru a contesta un obiectiv atât de important pentru comunitatea noastră. Încăpățânat cum mă știți, am crezut în continuare în acest proiect de mare angajament, iar acum suntem prima comună din județul Giurgiu care are rețea de gaze pentru toate satele!

Cârcotași? Vreo zece, cincisprezece! Dar haideți să ne privim în ochi! REȚEAUA DE GAZE NATURALE A COMUNEI ADUNAȚII COPĂCENI ESTE FUNCȚIONALĂ! ACEASTA ESTE REALITATEA!

Cu un astfel de obiectiv realizat, comuna noastră devine cea mai atractivă din județul Giurgiu, pentru investitori, pentru investiții, pentru crearea locurilor de muncă atât de necesare și așteptate de noi toți.

Sigur nu ne vom opri aici! Continuăm împreună și tot ceea ce ne propunem, fiecare proiect va prinde contur!

Sunt convins că Dumnezeu ne va ajuta, ca împreună cu echipa de consilieri PNL și cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu, să ne ducem la bun sfârșit toate ptoiectele, de aceea vă asigur că voi rămăne același om dedicat nevoilor fiecăruia dintre voi!

Cu Dumnezeu înainte!

Primar,
RUSU DANIEL-CEZAR”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!