Actualitate Comentarii Cultură Economic La zi

Dan Rusu, primarul comunei Adunații Copăceni: ” Comuna înseamnă totul pentru mine: familia, prietenii, colegii de școală, amintiri”

Dragii mei,

Aşa cum mă cunoaşteţi ca om, născut și crescut aici, pe vechile ulițe prăfuite, așa cum era odată, această comună înseamnă totul pentru mine: familia, prietenii, colegii de școală, amintiri. Ca primar, știți că singurul lucru care mă ghidează în activitatea şi în opţiunile mele a fost și va rămâne dezvoltarea comunei noastre, iar pentru acest lucru voi face tot ceea ce este necesar, orice schimbare pe care o voi considera utilă pentru binele tuturor locuitorilor comunei. M-am gândit mult în ultimele luni la drumul pe care îl voi avea de urmat, pentru a putea duce proiectele la capăt pentru comunitatea noastră, pentru a putea să îmi aduc la îndeplinire obiectivele ca primar, pentru a putea accesa finanţările atât de necesare în procesul de dezvoltare început de comuna noastră în urmă cu 4 ani, am hotărât să fac o schimbare.

După cum știți, am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forţa şi siguranţa că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat.

Împreuna ne-am schimbat ca cetățeni, iar de la lipsa speranței că se mai putea face ceva, avem în momentul de față proiecte concrete, realizate și proiecte viitoare, care au adus și vor aduce standarde tot mai ridicate de calitate a vieții, așa cum este normal pentru un cetățean în anul 2020. Privind din această perspectivă, cea a dezvoltări începută într-un ritm susținut în urmă cu 4 ani, am convingerea că veţi înţelege mai bine de ce, uneori, pentru a progresa este nevoie să schimbi drumul pe care mergi.

În încheiere, vă cer tuturor celor care aveţi încredere în mine să îmi fiţi alături în noul meu proiect politic, să daţi încrederea voastră noii mele echipe PNL şi să mergem mai departe cu forțe proaspete, pentru ceea ce ne dorim cu toţii: să facem din Adunații Copăceni, casa pe care ne-o dorim cu toţii!

Al vostru,

Rusu Daniel Cezar – Primar

Dumnezeu să ne ajute!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!