Actualitate

După Sărbătoarea Paştelui giurgiuvenii se vor bucura de Zilele Oraşului

Primăria Giurgiu continuă pregătirile pentru sărbătorirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, a cărui zi – 23 aprilie – este şi Ziua Oraşului. În acest sens se lucrează şi zilele acestea pentru amenajări edilitare, precum şi pentru punerea la punct a ultimelor detalii din programul acestei sărbători.

Primarul Lucian Iliescu a anunţat că sumele care vor fi cheltuite de municipalitate pentru sărbătorirea Zilei Oraşului sunt foarte mici, pentru că bugetul este insuficient. Manifestările vor fi susţinute financiar din sponsorizări. „Ceea ce cheltuim din buget este foarte puţin, vom asigura fondurile din sponsorizări, fie şi de o valoare mai mică, dar vom respecta această tradiţie. Vor fi momente frumoase, cu diverse spectacole şi acţiuni culturale sau de altă natură, astfel încât să respectăm sărbătoarea cu care ne-am obişnuit cu toţii. Nu avem încă semnale privind participarea celor pe care i-am invitat din străinătate, din oraşele cu care Giurgiu este înfrăţit, se vede că şi la ei sunt probleme ca şi în România”, a declarat Lucian Iliescu.

În cadrul programului de amnajare edilitară, primarul Iliescu a cerut Administraţiei Domeniului Public să ia măsuri pentru a împiedica lipirea afişelor publicitare, de către diverse firme, pe stâlpii de iluminat sau în alte locuri neautorizate. Solicitarea primarului Lucian Iliescu vizează şi anunţurile apărute în cele mai neaşteptate locuri. De asemenea, Lucian Iliescu a mai precizat că şi în campania electorală va cere respectarea regulilor de afişaj, astfel încât aspectul edilitar al oraşului să nu aibă de suferit. Edilul oraşului a spus că toţi competitorii politici trebuie să respecte aceste reguli şi să instaleze afişe sau materiale electorale numai în locurile amenajate în acest sens.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!