La zi

La Iepureşti, banii pentru ajutoare şi indemnizaţii nu pot fi împărţiţi la oameni pentru că… nu există casieră

O situaţie limită, aproape hilară dacă nu am trăi o perioadă într-adevăr grea, caracterizează din nou comuna Iepureşti. Spunem ”din nou”, pentru că ultimul scandal de pe aceste meleaguri îl implica pe primarul Gheorghe Păunescu, bătut la propriu de către contracandidatul PDL, cel care, ulterior, lansa ideea unei automutilări a lui Păunescu. Adică, vezi Doamne, edilul s-ar fi bătut singur, disperat să câştige simpatie electorală.

Revenind, este de precizat că doamna casieră a primăriei şi-a depus demisia. Nimic nou până aici. Numai că, în lipsa acesteia, nimeni din primărie nu poate da oamenilor ajutoarele pentru lemne şi indemnizaţiile pentru însoţitorii persoanelor cu handicap.

Nota bene, Elena Ţane, fosta casieră a primăriei din Iepureşti, şi-a depus demisia… prin poştă, plicul în cauză ajungând la unitatea administrativ-teritorială  de-abia pe 9 aprilie. Locuitorii comunei sunt disperaţi pentru că nu-şi pot încasa banii pentru lemne, ajutoarele sociale sau indemnizaţiile pentru asistenţii persoanelor cu handicap. În tot acest timp, Primăria Iepureşti funcţionează doar cu 3 angajaţi, 4 cu primarul comunei – Gheorghe Păunescu.

 

Gheorghe Păunescu, primar Comuna Iepureşti – La ora asta, noi, în primărie, nu mai avem decât 3 funcţionari. Aveam 4 funcţionari cu casiera. Săptămâna trecută şi-a băgat demisia dar normal ar fi să mai vină la servici încă 30 de zile, pentru că este funcţionar public.”

Probleme sunt, se pare, şi cu ceilalţi angajaţi ai primăriei, angajaţi asupra cărora actualul consilier PDL Costin Ceauşu, respectiv contracandidatul lui Păunescu la care făceam referire mai sus, ar face constant presiuni.

 

Gheorghe Păunescu, primar Comuna Iepureşti – Bineînţeles că probleme sunt şi cu ceilalţi colegi care sunt speriaţi de Costin Ceauşu şi de alţi consilieri locali ai PDL. Deci oamenii la ora asta sunt speriaţi. Eu cred că Elena Ţane a plecat fiind forţată de soţul ei să-şi bage demisia, el fiind şi unul dintre susţinătorii lui Costin Ceauşu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!