Actualitate Politic

Opinii dupa Congresul PNL. Elisabeta Mihalcea, PNL Giurgiu: „PNL a trecut prin multe transformări în ultimele decenii, toate în linie cu nevoile din societate. Mai rare sau mai dese, mai brutale sau mai line, schimbările au întotdeauna părți bune, pentru că vin la pachet cu speranță, idealuri și energie bună”

Vicepresedintele CJ Giurgiu, Elisabeta Mihalcea: „Liderul este acea persoană care reușește să scoată simplitate din dezordine, armonie din dezbinare și oportunitate din dificultate.” – Albert Einstein

Vremurile complicate în care trăim ne-au amintit cât de mare este nevoia de lideri. În politică, în societate, în România și peste tot în lume. Despre asta a fost și ziua de astăzi, iar Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, le-a reamintit liberalilor din sală că PNL nu duce lipsă de lideri. Cu un discurs echilibrat, așezat și coerent – exact așa cum cer și vremurile de la cei care ne conduc -, Dan Motreanu a fost singurul președinte de filială din afara BEX-ului care le-a vorbit liberalilor, la un Congres Extraordinar care a creat multă rumoare în spațiul public. Reamintindu-le că liberalii adevărați nu sunt cei care pleacă, atunci când lucrurile nu merg în direcția potrivită, ci cei care rămân și se luptă pentru ca binele să învingă. PNL a trecut prin multe transformări în ultimele decenii, toate în linie cu nevoile din societate. Mai rare sau mai dese, mai brutale sau mai line, schimbările au întotdeauna părți bune, pentru că vin la pachet cu speranță, idealuri și energie bună. Am ascultat cu plăcere discursul de astăzi al domnului Președinte Motreanu, la fel ca cei peste 1200 de colegi care au rezonat cu ideile sale. Îl felicit și îi mulțumesc pentru modelul de leadership pe care ni-l oferă. Valorile sale liberale solide sunt cei mai importanți piloni ai organizației noastre. Felicitări și domnului președinte PNL și prim-ministru al României, Nicolae Ciucă! Ne bazăm pe abilitățile sale de a aduce normalitate și armonie în PNL, precum și de a transforma toate crizele care ne înconjoară în oportunități pentru România.Mult succes!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!