Actualitate Economic Educație Eveniment La zi Social

Adriana Puțaru, învestită în funcția de prefect al județului Giurgiu

Adriana Puțaru a fost învestită în funcția de prefect al județului Giurgiu, fiind desemnată prin Hotărâre de Guvern. Ceremonia de instalare a avut loc luni, 15 octombrie, în sala de ședințe a Palatului Administrativ din Giurgiu
„Jur să respect Constituţia şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinesc conştiincios îndatoririle ce-mi revin în funcţia publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional şi să respect normele de conduită profesională şi civică”. Acest jurământ a fost rostit luni dimineață de noul prefect al judetului, Adriana Putaru,  cu mana pe biblie, la ceremonia de învestire desfasurata in prezența parlamentarilor, a conducerii Consiliului Județean, a primarilor din județ și șefilor instituțiilor deconcentrate și, nu în ultimul rând, a directorului Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul MAI, Teodor Iulian Gheorghe, cel care a dat si citire ordonului de numire.
Multumind Guvernului si Ministerului de Interne pentru increderea acordata, conducerii administrative a judetului pentru sustinere, presedintelui CJ, Marian Mina, directorilor institutiilor descentralizate, primarilor si reprezentantilor mass/media locala, prefectul Adriana Putaru a dat asigurari ca toti vor gasi in Institutia prefectului un garant al legalitatii.
La finalul momentului festiv,  cei prezenți au fost invitați să ciocnească un pahar de șampanie. Nu au lipsit felicitarile si buchetele de flori.
Mult succes ii uram si noi doamnei prefect, Adriana Puțaru! Ca subprefect a dat dovada de responsabilitate și seriozitate în tot ceea ce a facut si suntem convinsi ca in noua calitate de prefect va fi ca si pana acum un garant al legalitatii. Nu trebuie sa uitam ca Adriana Putaru este jurist la baza si are o bogata experienţă în administraţie. Reamintim că Adriana Putaru a deținut, din octombrie 2017, funcția de subprefect, iar din august 2018 a indeplinit si atribuțiile de prefect.

 
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!