Actualitate

Revelionul – în siguranță

Peste 4.700 de articole pirotehnice și țigarete au fost confiscate de jandarmi în ultimele zile ale anului. În urma misiunilor specifice, jandarmii au întocmit, în 3 cazuri independent și într-un caz în cooperare cu Poliția, actele de sesizare pentru nerespectarea regimului materialelor explozive și pentru comerț ilicit cu produse accizabile.

În intervalul 29 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019 jandarmii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență.

În mini vacanța de Revelion, peste 70 de jandarmi au acționat zilnic pentru ca giurgiuvenii să petreacă trecerea dintre ani în siguranță. Jandarmii au fost angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională.

Pentru siguranța giurgiuvenilor, patrulele de ordine publică au acţionat independent și în sistem integrat, având în vedere prevenirea infracţiunilor stradale și descurajarea faptelor ilegale. Jandarmii au fost prezenți în stradă, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, în municipiul Giurgiu și în localităţile în care Jandarmeria are subunităţi dislocate: Mihăileşti, Bolintin Vale, Roata de Jos, Singureni şi Clejani.

Pe timpul misiunilor nu au fost înregistrate incidente. Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!