Actualitate

LA DATORIE, PENTRU UN REVELION ÎN SIGURANȚĂ

LA DATORIE, PENTRU UN REVELION ÎN SIGURANȚĂ

Poliția Giurgiuveană a fost la datorie în minivacanța  de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente majore, cu impact asupra siguranței publice.

Pentru siguranța cetățenilor, în perioada Anului Nou, polițiștii au acționat pe raza județului Giurgiu, în locurile unde au avut loc manifestări publice (concerte, spectacole de datini și obiceiuri de iarnă), în zonele cu aflux mare de public și au intervenit pentru evitarea oricăror evenimente nedorite și pentru fluidizarea traficului.

Misiunile  polițiștilor au avut ca rezultat constatarea a uni număr de 8 infracțiuni, dintre care 4 la regimul circulației, 4 la Legea nr. 126/1995 (regimul materiilor explozive), fiind depistat totodată și un urmărit internațional pentru care autoritățile spaniole au emis un mandat de arestare european.

 În ceea ce privește faptele contravenționale constatate, au fost aplicate  405 sancțiuni contravenționale (a căror valoare se ridică la 185.820 de lei), fiind reținute 66 de permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare iar monitorizarea traficului de către polițiști a dus la o scădere a accidentelor rutiere față de același interval a anului trecut.

Polițiștii din dispozitivele de ordine și siguranță publică din mediul rural și urban au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, iar în urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către polițiștii giurgiuveni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice, minivacanța fiind una liniștită.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!