Actualitate

Rotary Club Danubius Giurgiu împlineşte 10 ani

Rotary Club Danubius Giurgiu va organiza vineri, 18 noiembrie, a cincea ediţie a balului anual de caritate, cu aceeaşi ocazie fiind aniversată împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea acestei organizaţii. Preşedintele rotarienilor giurgiuveni, Liviu Ionescu, a explicat luni, 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă că, la fel ca la ediţiile precedente, balul are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea unor acţiuni importante pentru comunitate. Liviu Ionescu a amintit de episodul care a marcat înfiinţarea Rotary Club Danubius Giurgiu şi a trecut în revistă proiectele cele mai importante pe care rotarienii le-au sprijinit în anii anteriori. Între acestea se numără acţiuni destinate îmbunătăţirii condiţiilor din secţiile Spitalului Judeţean, precum şi instalarea unor instalaţii de joacă pentru copii în parcul de lângă Romtelecom.

La rândul său, doctorul Ladislau Pick, secretarul Rotary Club Danubius Giurgiu, a relatat despre organizarea primei ediţii a concursului de pescuit denumit „Crapul rotarian”, care a avut loc în luna septembrie. Sumele provenite din taxa de participare vor fi utilizate pentru dotarea laboratorului de informatică al Colegiului Ion Maiorescu, primele două calculatoare fiind deja achiziţionate. Pe de altă parte, Ladislau Pick a mai amintit că, pe lângă proiectele de anvergură sprijinite de Rotary Club Danubius, au mai existat şi alte acţiuni sprijinite de rotarieni, între care dotarea Spitalului Judeţean şi a celui din Bolintin Vale cu monitoare de supraveghere a respiraţiei nou născuţilor.

Nu în ultimul rând, purtătorul de cuvânt al organizaţiei, George Csender, a adresat şi el tuturor celor care doresc să se implice în sprijinirea unor proiecte importante pentru comunitatea giurgiuveană invitaţia de a participa la balul organizat pe 18 noiembrie. George Csender a precizat că de fiecare dată, ajutorul venit din partea oamenilor de afaceri sau a oricăror altor sponsori a fost utilizat în mod transparent şi eficient.

Sumele care vor fi strânse în cadrul balului Rotary Club Danubius Giurgiu vor fi folosite pentru a sponsoriza concursul interşcolar „7 contra 7 şi concursul naţional de matematică „Elena Bădilă”, dar şi pentru acordarea de burse de excelenţă unor elevi dinGiurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!