Actualitate

Ruptura de la vârful PSD se adânceşte?

barbu-si-badalauRuptura dintre senatorul Niculae Bădălău şi primarul Nicolae Barbu se adânceşte pe zi ce trece. Dovadă stau declaraţiile şi evenimentele ultimelor zile, relatate pe larg de mass-media.

Vineri, 14 octombrie, a fost conferinţă la PSD Giurgiu unde marele absent a fost primarul Nicolae Barbu, preşedintele Organizaţiei municipale, liderul marcant al PSD care a avut curajul să exprime public nemulţumirea faţă de lista  pentru Senat şi Camera Deputaţilor înaintată de Organizaţia judeţeană de partid.

La scurt timp, în aceeaşi zi, la Zona Liberă Giurgiu a avut loc un eveniment prilejuit de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea zonei, unde alături de conducerea instituţiei s-a aflat primarul Nicolae Barbu. Aici, marii absenţi au fost tocmai colegii  din vârful PSD, care nu au onorat invitaţia primită.

Prin urmare, cu aproape două luni înaintea alegerilor parlamentare, apele sunt tulburi în PSD Giurgiu.  S-au tot uitat în curtea vecinilor, au văzut disensiunile de acolo şi îşi frecau mâinile de bucurie că la ei e altfel. Până acum! E interesant de văzut ce se va întâmpla şi  ce efect va avea ruptura de la vârful PSD asupra electoratului!

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

mina 16 octombrie 2016 at 20:45

Bădălău nu mai merită să fie nici preşedintele PSD Giurgiu şi nici senator. Cu ce i-a ajutat mafiotul şi hoţul de Bădălău pe giurgiuveni, ca senator? Este un dictator, un corupt, singurul vinovat pentru DEGRINGOLADA din filiala pesedistă! Nu e interesat decât de binele lui, al familiei şi clicii lui, formată din finul lui, pe care l-a pus şef la Consiliul Judeţean, prietenii de pahar şi escapade, în frunte cu penalul şi arestatul la domiciliu Floricel, dar şi din câteva c….e care se cred politicieni, dar nu au depăşit stadiul de maimuţă. PSD Giurgiu e o MOCIRLĂ POLITICĂ, al cărui ,,creator” şi patron este Bădălău. JOS BĂDĂLĂU ŞI CLICA LUI! SĂ ASANĂM POLITICA GIURGIUVEANĂ DE MOCIRLA PSD GIURGIU!

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!