Actualitate

S-a aruncat în fântână!

copaciu

Incident șocant la Copaciu: o femeie de 66 de ani s-a aruncat în fântâna din curtea casei. Femeia a fost, totuși, salvată, după aproximativ două ore, de pompieri, ajutați de localnici.

N-a mai suportat, probabil, durerile, dar a cedat și psihic. Este povestea unei femei de 66 de ani, din satul Copaciu, care joi a încercat să își ia zilele, aruncându-se în fântana din curtea casei unor rude. După aproape două ore de eforturi, însă, pompierii și localnicii care le-au sărit în ajutor au reușit să o scoată în viață, femeia fiind apoi transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 13, cei care au descoperit grozăvia au sunat imediat la 112, iar ulița sărăcăcioasă din Copaciu s-a umplut de forțe de intervenție.

Potrivit rudelor, în curtea cărora femeia a ales să încerce să își pună capăt zilelor, aceasta avea probleme de sănătate, care ar fi determinat-o să ia această decizie, iar faptul că, înainte de a se arunca în fântână, femeia şi-a aprins singură o lumânare, dar şi numeroasele dăţi în care au auzit-o spunând „vreau să mor” le întăreşte convingerea că a fost vorba de o încercare de sinucidere.

Tot rudele sunt cele care spun că femeia era sub un tratament pentru probleme psihice şi că, în afara acestui tratament,  aceasta mai suferea și din cauza unei operații nereușite la stomac, operație ce o împiedica să mai mănânce normal.

Anunţaţi prin serviciul 112, pompierii, ajutaţi de localnici, au reuşit să o scoată  în viaţă, după circa două ore, femeia fiind apoi preluată de un elicopter SMURD, ce a transportat-o la spitalul Floreasca, din Capitală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!