Politic

S-au "împrietenit" şi la Giurgiu. PNL şi PDL vor conturarea de majorităţi în consilii

_DSC0593Şeful PDL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a ieşit joi, 29 mai, în conferinţă de presă şi a anunţat că a avut până acum o întâlnire cu liderul PNL Giurgiu, Vasile Mustăţea. „A fost o discuţie fructuoasă şi vrem să facem echipe performante în municipiu şi judeţ”, a anunţat Ştefan.

Liderul democrat-liberalilor giurgiuveni a spus că au „undă verde” de la conducerile centrale ale celor 2 partide să creeze majorităţi în consiliile locale şi în cel judeţean. „Intenţionăm chiar să găsim persoane potrivite care să fie susţinute de ambele formaţiuni la alegerile din 2016. Nu avem nimic de pierdut, dar dacă nu se realiza lucrul ăsta(colaborarea între PNL şi PDL, n.r.), toată dreapta ar fi avut de suferit”, a zis Ştefan.
Referitor la rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare, când PDL a obţinut un scor de 12,5%, Ştefan a spus că nu este un procent surprinzător. „Organizaţia de la Giurgiu a trecut prin schimbări succesive la conducerea filialei şi, în 2012, după locale, era cât pe ce să fie desfiinţată. Aşa că rezultatul nu este surprinzător, dar avem speranţa că vom reuşi să ne organizăm”, a declarat el.
Pe de altă parte, legat de situaţia consilierilor judeţeni, Cornel Andrei care a pierdut procesul cu instituţia privind încetarea mandatului său, înainte de termen, după ce a fost exclus din PDL, şi Marian Pană, care a plecat dintre noi, de curând, Gheorghe Ştefan a anunţat că vor intra în Consiliul Judeţean Giurgiu următorii doi de pe listă.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!