La zi

Săptămâna Mare debutează cu ploi

umbrela_ploaieInformare meteo: precipitaţii mixte şi intensificări aşe vântului în întreaga ţară, începând de duminică noapte. Nici judeţul Giurgiu nu va scăpa de vremea rea. Sunt anunţate ploi însemnate cantitativ şi vânt puternic. Prin urmare, autorităţile judeţene sunt în stare de aleră!

Administraţia naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea, valabilă de luni, 06 aprilie, de la ora 01,00, pînă marţi, 7 aprilie, ora 15.00. În acest interval de timp sunt anunţate precipitaţaţii importante cantitativ, intensificări ale vântului, care va avea la rafală chiar şi 60km/h, şi ninsori la munte.

În intervalul menţionat, în regiunile estice şi sud-estice, precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…35 l/mp, iar vântul va avea intensificări, temporar cu viteze la rafală de peste 55…60 km/h.

În zona de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi intervale în care ninsoarea va fi viscolită. Vor fi precipitaţii mixte în Moldova, iar în noaptea de duminică spre luni şi în timpul zilei de luni, acestea se vor semnala pe arii restrânse şi în Oltenia şi Muntenia. În rest vor predomina ploile.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza avertizarea.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!