Politic

Şase din şase

Preşedintele PSD Giurgiu şi candidatul la Senat Niculae Bădălău este convins că în toate cele şase colegii giurgiuvene, candidaţii USL se vor impune pe 9 decembrie. Declaraţia a fost făcută vineri, 19 octombrie, la sediul PSD-ului local, în cadrul ultimei conferinţe de presă organizată de această formaţiune politică.

”Pentru Giurgiu începe o etapă nouă şi sunt convins că peste patru ani, la încheierea mandatului, noi toţi, parlamentarii USL-ului, ne vom uita fără să ne fie ruşine în ochii oamenilor. Sunt de asemenea îndreptăţit să cred că vom câştiga toate cele şase colegii, atât noi, cei de la PSD, eu şi cu domnul Nicolae Florian, care candidăm pe Colegiul I municipal la Senat şi Camera Deputaţilor, dar şi cei patru candidaţi din partea PNL Giurgiu.”

Vizavi de presupusele disensiuni din interiorul USL Giurgiu, Niculae Bădălău a dezminţit categoric asemenea zvonuri – lansate foarte probabil de PDL-ul local – şi a precizat că, fiind un om care aparţine PSD de 19 ani, este obişnuit cu disciplina de partid. Disciplină, astăzi, care se traduce prin câştigarea guvernării, un deziderat care în nici un caz nu poate fi periclitat de vechi dezacorduri sau orgolii personale. ”Îmi voi da concursul pentru a-i ajuta fără rezerve pe colegii de alianţă în nordul judeţului. Să fiţi siguri de asta. Avem un dialog în Uniune iar interesul primordial este să câştige USL. Acesta este singurul cuvânt de ordine. USL, nu PSD, nu PNL. Parlamentarele din 9 decembrie reprezintă alegeri distincte de ceea ce a fost la Locale. Că încă se speculează de o anume parte a presei aservite PDL-ului, acesta e un aspect care nu ne interesează. Fiţi convinşi că nu ne mâncăm între noi. Aţi văzut şi dumneavoastră ce s-a întâmplat alaltăieri pe Arena Naţională. 80.000 de oameni solidari, uniţi în favoarea unui singur obiectiv. Câştigarea alegerilor din 9 decembrie în scopul unei guvernări care să le redea demnitatea românilor, respectul de a trăi în ţara lor, după ani de zile în care au fost batjocoriţi de partidul lui Traian Băsescu.”

Celălalt candidat din partea PSD la alegerile parlamentare, Nicolae Florian, prezent de asemenea la conferinţa de presă în cauză, cu emoţiile aferente unuia care nu mai participase la aşa ceva – devenind membru social-democrat de curând – a declarat din capul locului că este onorat de alegerea partidului, după care a conchis printr-o promisiune ce nu s-a vrut deloc demagogică: ”Sunt giurgiuvean şi voi reprezenta Giurgiu aşa cum giurgiuvenii mă cunosc!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!