Politic

Moţiunea „România dreaptă”, cu care Vasile Blaga candidează la preşedinţia partidului, prezentată membrilor PDL Giurgiu

Au mai rămas doar 12 zile până când democrat-liberalii îşi vor alege noul preşedinte, iar campania electorală internă a celor trei candidaţi intră pe ultima sută de metri. După ce, săptămâna trecută, Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea în faţa membrilor PDL Giurgiu, luni, a venit rândul lui Vasile Blaga, sosit la Giurgiu însoţit de Andreea Paul Vass, Gheorghe Flutur şi Traian Ungureanu.

 Fiecare dintre cei trei candidaţi la şefia PDL se prezintă în faţa delegaţilor de la Convenţia Naţională a partidului, programată pe 12 martie, cu propria moţiune. Cea susţinută de actualul preşedinte, Vasile Blaga, a fost prezentată membrilor PDL Giurgiu chiar de candidat, venit special în oraşul nostru pentru aceasta. Vasile Blaga spune că, indifernet de rezultatul alegerilor interne, există viaţă şi după 23 martie, făcând un apel la fair play celor doi contracandidaţi pe care îi are la preşedinţia partidului.

După prezentarea moţiunii, Vasile Blaga a susţinut şi o scurtă conferinţă de presă, în care ne-a răspuns la o întrebare legată de organizaţia PDL Giurgiu. Blaga spune că democrat-liberalii giurgiuveni sunt pe drumul cel bun, şi le face o promisiune.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!