Actualitate

Scandal la Clejani. Situatia este sub control, spune seful IPJ Giurgiu

Două persoane au fost duse la un spital din Bucuresti, în urma unui scandal între două familii rivale, în localitatea Clejani din județul Giurgiu.
Zeci de persoane s-au luat la bătaie din cauza unor dispute mai vechi. S-au tras câteva focuri de armă și două persoane au fost rănite. Din primele informații, este vorba despre o pușcă de vânătoare cu alice. Poliția și jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul. Potrivit autorităților, situația este acum sub control.
Inspectorul sef al IPJ Giurgiu, cms sef Catalin Tone, a declarat in jurul orelor 16,00 ca “Situatia se afla sub control. Cercetarile continua sub coordonarea procurorului de caz. Autorităţile au fost solicitate prin numărul 112 să intervină în localitatea Clejani, pentru aplanarea unui conflict.  În timpul conflictului au fost trase focuri de armă, ar doua persoane au fost ranite si transportate la spital in Bucuresti.  Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi fac cercetări pentru identificarea celor implicaţi în conflict, dar şi a celor care au folosit arme, urmând a stabili pentru fiecare participant încadrarea juridică”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!