La zi

Schnecker, directorul de campanie al lui Antonescu la prezidenţialele de anul viitor

schnecker-pleaca-de-la-antena-3-ca-sa-i-fie-sef-de-campanie-lui-antonescu-la-prezidentiale-96777-1Analistul Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorală al liderului PNL Crin Antonescu pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

Crin Antonescu a declarat că i-a făcut propunerea în cauză lui Schnecker după o îndelungă şi atentă observaţie a discursului său ca om de televiziune, consultant în domeniul afacerilor şi analist politic. ”M-am convins asupra autenticităţii mesajului său, am văzut că nu este doar un om de televiziune plătit să livreze conţinut editorial. Niels Schnecker crede cu tărie în necesitatea unei schimbări în sistemul politic românesc, iar eu de astfel de oameni am nevoie, integri, oneşti şi determinaţi să lupte până vom câştiga nu doar alegerile prezidenţiale, ci şi dreptul românilor de a avea un trai mai bun în ţara asta.”

În perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a 12 campanii electorale în Statele Unite, dintre care 7 pentru cursa prezidenţială.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!