La zi Sport

Schumacher respiră singur şi înţelege ce i se transmite

Michael-Schumacher-Monaco-2012-670x462Veste uriaşă pentru fanii celui mai mare driver ce a rulat vreodată pe circuitele Formulei 1. Veste uriaşă aşadar pentru cei care îl îndrăgesc pe Michael Schumacher, pentru cei care l-au respectat necondiţionat deşi nu-l simpatizau deloc, în sfârşit pentru fanii Ferrari care nostalgiază şi acum după triada magică Schumi – Jean Todt – Ross Brawn.
Septuplul campion mondial respiră singur, fără ajutorul aparatelor, şi înţelege ce i se transmite. La mai bine de două luni de la tragicul accident, este clar că starea lui Schumacher nu mai este la fel de sensibilă ca la început. Situaţia este în continuare serioasă şi e greu de spus dacă toate riscurile au trecut, dar medicii de la Grenoble au devenit, brusc, extrem de optimişti, după ce cu greu, în ultimele săptămâni, reuşiseră să-şi ascundă resemnarea.
Cum se întâmplă de fiecare dată în aceste situaţii excepţionale, oamenii invocă divinul. Ei bine, este posibil ca şi acum să fi avut parte de o minune.
Pe 2 martie, când Corinna, soţia lui Schumi, şi-a prins din urmă soţul, împlinind şi ea 45 de ani, ei bine, în acel moment consoarta marelui pilot a ales să-şi petreacă ziua de naştere la căpătâiul soţului, de parcă ar fi lipsit vreo zi în ultimele două luni.
Corinna i-a vorbit tot timpul, implorându-l să se trezească măcar pentru a-şi vedea copiii, pe Gina Marie (16 ani) şi Mick (14 ani).
În opinia medicilor, vocea soţiei lui Michael Schumacher i-a îmbunătăţit condiderabil starea, oricât de neverosimil ar rezona asta în percepţia agnosticilor, a cinicilor şi scepticilor de serviciu.
Virgil MOCANU   
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!