La zi

Se clatină majoritatea PSD în Consiliul local?

velicu-si-stanciu-1024x768

Părea că și-a asigurat o majoritate confortabilă în Consiliul local, după racolările masive pe Ordonanța 55. Primarul Barbu are, însă, se pare, din nou, motive de îngrijorare în acestă privință. Asta pentru că foștii consilieri PPDD Florian Velicu și Marius Stanciu sunt pe punctul de a reveni în Consiliul local.

Prezent la conferința de presă susținută de președintele PPDD, Dan Diaconescu,  la Giurgiu, fostul consilier municipal Marius Stanciu a declarat, oficial, că, din 13 octombrie, este membru PPDD, „graţie hotărârii BirouluiNaţional de Coordonare”, care l-a repus în drepturi, ca membru PPDD.

Marius Stanciu afirmă că, în scurt timp, va reveni în funcţia de consilier local municipal şi că, în perioada de valabilitate a Ordonanţei 55, nu a depus niciun document prin care să-şi anunţe apartenţa la un alt partid politic, deci este membru PPDD.

Stanciu a mai făcut o precizare, legată de fostul său coleg de Consiliu, exclus, la fel ca și Marius Stanciu, din partid și din Consiliul municipal:”Şi Florian Velicu este în aceeaşi situaţie. Mai mult decât atât, el are deja o hotărâre judecătorească ce îl repune în funcţia de consilier local, aşa că, în scurt timp, vom reveni amândoi în Consiliul local Giurgiu”, afirmă Stanciu.

Prin urmare, în scurt timp, se anunță o nouă schimbare a configurației Consiliului local. O schimbare ce se așteaptă a fi extrem de intreresantă, în condițiile în care, între timp, unul din consilierii ce îi înlocuiseră pa Stanciu și Velicu, a părăsit PPDD-ul , devenind membru PSD.

La fel de interesant este și un alt aspect: ce se va întâmpla acum cu cei care îi înlocuiseră pe Stanciu și Velicu, oameni care au fost validați, au depus un jurământ și, mai mult decât atât, au votat hotărâri în Consiliul local. Vor mai fi valabile acele hotărâri? Și, mai ales, va mai avea primarul Barbu acea majoritate confortabilă pe care se baza după Ordonanța 55? Rămâne de văzut.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!