Actualitate

Seară de neuitat de Ziua Femeii , la petrecerea organizată de Sindicatul Judetean “Solidaritatea Sanitară”

Seară de neuitat de Ziua Femeii , la petrecerea organizată de Sindicatul Judetean “Solidaritatea Sanitară

În ambianța deosebită oferită de Salonul D’Alexia al Complexului Perla din Giurgiu, peste 200 de doamne și domnișoare  au petrecut pe cinste la sărbătoarea de 8 Martie, organizată de conducerea Sindicatului Judetean “Solidaritatea Sanitara” Giurgiu.

Întâmpinate, cu multă căldură, urări de bine şi cu trandafiri oferiti cu zâmbetul pe buze de către conducerea sindicatului, chiar de presedintele Bogdan Vasilescu, doamnele și domnișoarele au petrecut o seară, de neuitat. Masa fesivă, cu un meniu bine ales, muzica de calitate și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.

Alături de membrele sindicatului s-au aflat ca invitați, deputatul Critina Elena Dinu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, Mihaela Rata, directorul DSP Giurgiu, Magdalena Marcut. Alături de organizatori s-au aflat şi preprezentanţi de la centru, respectiv vicepreşedintele la nivel national al Sindicatului “Solidaritatea Sanitară”, Gabriel Predica, şi liderul filialei Bucureşti, Luminiţa Oprea.

Petrecerea a fost deschisă de presedintele Sindicatului Judetean Solidaritatea Sanitara Giurgiu, Bogdan Vasilescu, sufletul petrecerii de altfel, care a transmis urări de sănătate și multe satisfacții tuturor femeile prezente la eveniment. “8 martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi cădură sufletească. Vă doresc doamnelor şi domnişoarelor să aveţi parte de o primăvară plină de iubire şi armonie şi să fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, dragoste, înţelepciune, zâmbete, bunăstare.  Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă bucuraţi de aceste clipe frumoase şi să aveţi parte, tot timpul, de cât mai multe astfel de zile de sărbătoare”.

Rezumând, în câteva cuvinte: doamnele si domnisoarele au avut parte de o seară de neuitat. Pentru modul exemplar in care a fost organizat evenimentul, pentru surprizele muzicale oferite, pentru atmosfera de satisfactie si voie buna il felicitam pe liderul de sindicat Bogdan Vasilescu care ne demonstreaza ca, de la an la an, evenimentul dedicat zilei femeii este mult mai pregatit, dar si faptul ca activitatea sindicala desfasurata este mult mai eficienta si aplecata spre solutionarea problemelor membrilor de sindicat.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!