Actualitate

Seminar dedicat ,,Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie”, la Giurgiu

seminar-1Pe 29 noiembrie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul judeţean, a organizat un seminar cu tema: ,,Regimul juridic al incompatibilităților și al conflictelor de interese la nivelul structurilor M.A.I., al Consiliului Județean Giurgiu și la unitățile administrativ – teritoriale din județul Giurgiu”.
Evenimentul a fost organizat în baza protocolului instituţional de colaborare încheiat între cele două structuri, în vederea promovării unor mesaje cu conţinut informativ – preventiv anticorupţie şi pentru diversificarea canalelor de informare a societăţii civile şi este încadrat în seria de activităţi de prevenire dedicate ,,Zilei Internaționale Anticorupție – 9 Decembrie”.
La invitaţia organizatorilor, au participat şi au prezentat teme de interes funcţionari din cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate, cât și din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

La eveniment au fost prezenţi 130 de invitaţi, lucrători cu funcţii de conducere şi execuţie din cadrul structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Consiliului Judeţean Giurgiu, precum şi din unităţile administrativ teritoriale din județul Giurgiu.

La finalul evenimentului, participanții au completat un chestionar de evaluare a activității.
De asemenea, aceștia au beneficiat de materiale promoționale constând în mape și flyere ce conțin mesajul preventiv “Alege drumul integrității, Stop corupției!” și linia Telverde anticorupție 0800806806, pixuri, cât și cd-uri ce conțin Ghidul anticorupție cât și Ghidul ANI, ediția 2016.
La activitate au fost prezenți reprezentanți ai mass-mediei scrise și audiovizuale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!