Actualitate

Şi în politică trebuie să dai dovadă de fairplay! Dan Vlaicu (PNL Giurgiu): „Votantul are întotdeauna dreptate!”

A ști să pierzi e (aproape) la fel de important ca a ști să câștigi! Iar Dan Vlaicu a reuşit, poate, să surprindă pe mulţi cu atitudinea, cu fair-playul ce ar trebui să caracterizeze o competiţie, fie ea şi electorală, cu declaraţiile de după scrutinul de duminică, 11 decembrie, când PNL Giurgiu a obţinut un scor mic la alegerile parlamentare.
„Vă mulţumim tuturor pentru colaborarea de până acum. A fost o campanie electorală  unde am încercat să fim pozitivi . Am mers din uşă în uşă. Am vorbit cu foarte mulţi oameni  şi, încă o dată, afirm că mesajul nostru a fost un mesaj de bună credinţă,  considerând că numai aşa putem convinge oamenii , sătui de clasa politică actuală, să ne mai dea încă o şansă.
Rezultatul a arătat că oamenii  nu au fost convinşi . Şi, aşa cum aţi văzut,  din rezultatele de la nivel naţional, judeţean şi chiar la nivel de municipiu, oamenii care ar fi putut să dea un vot PNL nu au venit la vot. PSD stă în acelaşi bazin electoral  pe care-l are de ani de zile şi pe care a reuşit să îl aducă în faţa urnelor. Evident că, aşa cum am spus şi pe mesajul meu pe Facebook „Votantul are întotdeauna dreptate!” E o greşeală din partea politicienilor care spun altceva şi  se arată frustraţi de rezultatele alegerilor. Încă o dată spun votantul are întotdeauna dreptate şi se pare că noi, Partidul Naţional Liberal nu am reuşit , în doar câteva luni de la asumarea unui proiect politic să convingem şi alegătorii că într-adevăr vrem să mergem pe un altfel de drum”.
Dan Vlaicu a mai declarat că se impune reorganizarea din temelii a PNL, inclusiv a organizaţiei judeţene, cu oameni noi, bine intenionaţi şi motivaţi. „Pentru Partidul  Naţional Liberal e un moment foarte important de căutare de mesaj, de lideri, de platformă politică evident toate în jurul ideii de liberalism, al  ideilor de dreapta „, a spus tânărul liberal, nu înainte de a le mulumească alegătorilor, presei, dar şi colegilor din PNL Giurgiu pentru implicarea în campania electorală. „Am descoperit mulţi oameni cu foarte multe calităţi în partid şi le mulţumesc pentru susţinere . Vreau să le cer celorlalte partide care sunt câştigătoare în aceste alegeri să aibă înţelepciunea  de a pune o cărămidă la reconstrucţia judeţului”, a conchis Dan Vlaicu.   (M. M.)
https://www.youtube.com/watch?v=MKh6gZgK4-U
M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!