Actualitate

Şi îngheţaţi, şi cu banii luaţi

Codul galben de ger şi vânt n-a picat bine pentru zeci de locatari ai blocului 45 din municipiulGiurgiu. Cele trei scări ale imobilului au rămas de miercuri fără alimentarea cu energie termică din cauza unei defecţiuni apărute pe reţea.

Apelurile disperate ale oamenilor nu i-a convins decât joi pe reprezentanţii SCUT Giurgiu să trimită o echipă la faţa locului, miercuri aceştia susţinând că nu au oameni care să intervină. Nici joi locatarii n-au primit agent termic, fiind nevoiţi să mai treacă peste o noapte geroasă din cauza unei alte probleme care a necesitat înlocuirea ţevii.

Exasperaţi de lentoarea cu care se mişcă lucrurile, oamenii au cerut ajutorul Valahia TV, care a sosit la faţa locului şi a simţit frigul din apartamente dar i-a văzut şi pe muncitorii care lucrau la remedierea problemei.

Ion Alexe, Preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr.34 cea de care aparţine blocul 45, a confirmat situaţia gravă din zonă şi a subliniat faptul că cei de la SCUT s-au mişcat foarte greu în ciuda apelurilor repetate.

Reprezentanţţii SCUT Giurgiu n-au dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui incident, însă au dat asigurări că problema va fi remediată vineri după-amiază şi că locatarii blocului 45 vor primi din nou, căldură în calorifere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!