Actualitate

Donaţii pentru Maiorescu

Încet-încet, zestrea laboratorului de informatică al Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” se măreşte. Joi, Fundaţia Din Dragoste pentru Oameni a făcut o nouă donaţie pentru elevii acestui liceu, care acum au 30 de calculatoare nou-nouţe şi urmează să mai primească şi mobilier special pentru acestea.
În prima zi a anului şcolar, Fundaţia din Dragoste pentru Oameni dona Colegiului Ion Maiorescu 5 calculatoare şi promitea că acestora li se vor alătura, în scurt timp, şi altele, astfel încât laboratorul de informatică să fie complet dotat. Reprezentanţii Fundaţiei s-au ţinut de cuvând şi joi, la Maiorescu a sosit un nou transport, cu alte 23 de calculatoare şi două laptopuri.
Obiectivul fundaţiei este dotarea cu calculatoare a tuturor şcolilor din municipiu şi, mai apoi, din judeţ, iar în scurt timp laboratorul de informtatică al Colegiului Maiorescu urmează să primească şi birouri speciale pentru aceste calculatoare. Ca de fiecare dată, şi în această acţiune, alături de Fundaţia din Dragoste pentru Oameni s-a aflat deputatul Florian Nicolae.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!