Actualitate

Majorarea pensiilor, prioritatea Guvernului Ponta

USL şi-a respectat promisiunile, una dintre acestea vizând majorarea salariilor bugetarilor. Un angajament asumat şi îndeplinit, de vreme ce, iată, după acordarea primei tranşe de măriri a salariilor bugetarilor, Guvernul Ponta şi-a respectat angajamentul şi a găsit resursele şi pentru a doua etapă de majorare, de 7,5%, începând cu luna decembrie.

De asemenea, Guvernul Ponta a hotărât că majorarea pensiilor trebuie să fie o prioritate. Se caută soluţii pentru o majorarea a pensiilor cu 4% începând cu 2013, astfel ca, în măsura în care economia României şi bugetul o vor permite, legea să fie respectată.

După guvernările PDL care au lăsat în urmă un dezastru economic, USL caută soluţii pentru repararea tuturor abuzurilor şi greşelilor făcute în anii trecuţi.

Guvernul Ponta are drept prioritate asigurarea unui nivel de trai decent şi a demonstrat deja, în cele 7 luni de guvernare de până acum, că a reparat deciziile greşite luate de PDL – a majorat salariile, a dat înapoi banii luaţi ilegal pensionarilor, a majorat indemnizaţia de creştere a copilului şi va găsi soluţii şi pe viitor pentru măsuri de protecţie socială corecte.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!