Actualitate

Sindicatul județean “Solidaritatea Sanitară” Giurgiu: Respectul, transparența și comunicarea, calea către succes!

Având convingerea fermă că sindicatul este puternic doar în măsura în care membrii acestuia sunt uniți și au o comunicare continuă și permanentă între ei, conducerea Sindicatului județean “Solidaritatea Sanitară” Giurgiu a organizat joi, 7 decembrie, o întâlnire în sala de ședințe de la sediul DSP Giurgiu.
Dând dovadă de transparență în tot ceea ce înseamnă activitate sindicală, membrii acestui au avut sansa să îsi exprime dorinţele, să facă propuneri şi să găsească soluţii, într-un mod instituţional şi organizat, sub protecţia unui sindicat deschis, credibil, transparent şi puternic.
Președintele Sindicatului județean Solidaritatea Sanitara Giurgiu, Bogdan Vasilescu s-a referit la  activitatea desfășurată în acest an, un an încărcat pentru sindicatele din sănătate, care a contabilizat  participarea la mitingul de protest ca urmare a nemulțumirilor legate de salarizare, în general,  dar și la parteneriatul de succes derulat cu ABCH și Centrul de Transfuzii Giurgiu, colaborare care a însemnat recunoaștere în plan județean și primirea unui trofeu în cadrul celei de-a cincea ediții a Galei voluntariatului, eveniment organizat de Asociația “Prietenii de lângă Tine”.
“Fiecare membru de sindicat este important pentru noi și tocmai de aceea vrem să tinem pasul cu schimbarea si să răspundem in orice moment nevoilor sale. Suntem convinşi că impreună putem realiza ceea ce ne-am propus. Totul depinde doar de noi, uniti putem să le demonstrăm tuturor că ne pasă și că suntem puternici. Reorganizarea domeniului, prioritizarea intereselor comune, rezolvarea inechităţilor salariale, precum şi definirea carierei profesionale în condiţii de muncă civilizată şi corect remunerate, sunt doar câteva dintre demersurile noastre”, a precizat Bogdan Vasilescu, președintele Sindicatului județean Solidaritatea Sanitară Giurgiu.
Pentru anul 2018, Sindicatul județean Solidaritatea Sanitară Giurgiu şi-a stabilit obiective îndrăznețe, realizabile, care pun în prim plan respectarea drepturilor membrilor de sindicat, însă despre toate acestea vom vorbi cu altă ocazie.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!