Actualitate

Social-democrații giurgiuveni sunt disperați că pierd alegerile locale și președinția Consiliului Județean Giurgiu

Se uită mereu peste gardul vecinului și deși ei sunt principalii vinovați de starea de fapt a județului Giurgiu, de sărăcie și slaba dezvoltare a localităților, social democratii giurgiuveni și președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, nu încetează a arăta că alții sunt vinovați de eșecul lor.
Mai nou, disperarea psd-iștilor a atins cote nemaîntâlnite. Văzând cum scad în sondaje de la o zi la alta, au apelat la „tehnici” noi de campanie electorală.
De câteva zile au împânzit județul cu panouri, chipurile informative, unde au scris mare, cu litere de-o șchioapă Marian Mina. Probabil, pentru a-si asigura notorietatea, altfel ștearsă și fără orizonturi de manifestare, în speranța că vor avea mai multe voturi.
Tot din disperare, că altfel cum am cataloga, avalanșa de minciuni lansată în spațiul public, social-democrații și-au îndreptat tinta către candidatul PNL Giurgiu, Dumitru Beianu. Însă, nu au curajul la o confruntare directă ci aleg alte căi, probabil bătatorite deja. Cum se face că de toate relele din județ, de fiecare groapă aparută, se face vinovat Dumitru Beianu, iar realizările se contabilizează doar la Mina?
Răspunsul la minciunile psd-iste îl dau oamenii simpli, sătui de minciuni si neadevaruri E si cazul lui Daniel Banaru care spune: ” Dumitru Beianu i-a ajuns disperarea și-au activat trompetele de partid. E penibil cum orice șanț săpat e „datorită lui M. Mina” și orice groapă e ” din cauza lui Beianu” 😂😂. Doar oamenii precar educați îi cred… altfel n-ai cum să ignori astfel de fracturi logice.”
Si ca el sunt multi giurgiuveni care nu mai suportă minciuna si manipularea
Disperarea psd-istă are un motiv intemeiat: PNL este preferat în intenția de vot a giurgiuvenilor, iar Dumitru Beianu este favoritul giurgiuvenilor. In plus, este tot mai evident faptul că alegerile din 27 septembrie vor legitima o guvernare liberală, singura capabilă să aducă dezvoltare si prosperitate.
Ceea ce probabil uită social-democrații este faptul că  oamenii nu mai cred în minciunile pe care le-au auzit în fiecare campanie electorală din partea lor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!