Actualitate

PSD – INCAPABIL SA SUSTINA PROPRIA MOTIUNE

Comunicat de presă PNL Giurgiu
“PSD – INCAPABIL SĂ-ŞI SUSŢINĂ PROPRIA MOŢIUNE”

Într-o perioadă în care stabilitatea  ar fi trebuit să fie năzuinţa oricărui om politic, PSD s-a decredibilizat total, încercând o aventură politică, demnă de dispreţul public, al cetăţenilor care aşteaptă şi de la acest partid responsabilitate. Vicepreşedintele PNL Giurgiu, deputatul Toma Petcu, a comentat acid pe pagina sa de facebook rezultatul lamentabil al mascaradei PSD:

„PSD a gândit în plină pandemie o moțiune care nu are nicio legătură cu realitatea. Tot textul moțiunii reprezintă doar demagogie electorală în plină campanie pentru alegerile locale.
Este păcat ca un partid de talia PSD nu a înțeles că în această perioadă pentru instituțiile statului ( și aici fac referire și la Parlamentul României ) prioritatea ar trebui să fie lupta împotriva pandemiei cu coronavirus. Este o veste bună pentru toți românii că Guvernul Orban își poate continua activitatea cu atribuții depline și sunt convins că va reuși, alături de toate instituțiile implicate, să diminueze într-un timp foarte scurt efectele pandemiei și, în același timp să găsească soluțiile cele mai bune pentru redresarea economică a țării.
Sper că în al doisprezecelea ceas atât PSD Giurgiu, cât si PSD la nivel național să înțeleagă că pentru cetățeni este mai importantă sănătatea lor decât punctele electorale pe care le-ar putea obține PSD, folosindu-se de demagogie şi populism. Spre deosebire de ei, Guvernul Orban si Partidul Național Liberal sunt implicați 24 de ore din 24 în lupta pentru combaterea pandemiei. Îi asigur pe giurgiuveni că au mai puțin de o lună până în momentul în care PNL Giurgiu va reuși să câștige atât Primăria Municipiului, cât și Consiliul Județean și că vom avea grijă ca în următorii 4 ani să parcurgem cu bine atât perioada medicală dificilă în care ne aflăm, cât si situația economică delicată .
Felicitări Guvernului Orban si mult succes !”

 
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!