Politic

Sistemul trebuie schimbat, nu doar îngenuncheat

iohannis1

Klaus Iohannis a declarat zilele trecute că, spre deosebire de alţi politicieni, care ”vor să guverneze doar pentru găştile lor”, el ”nu-şi doreşte să îngenuncheze sistemul, ci să îl schimbe şi să schimbe felul de a face politică. Prin mai puţin scandal şi mai multă aplecare spre problemele reale.”

Liderul liberal a punctat aceste lucruri într-o întâlnire desfăşurată la Oradea cu simpatizanţii săi, miercuri, 10 septembrie, făcând referire practic la declaraţia preşedintelui Băsescu care susţine că a îngenuncheat sistemul.

”Am citit cu neplăcută surprindere cum un politician din România susţine că a îngenuncheat sistemul. Păi, asta e foarte rău. Dacă doar a îngenuncheat sistemul, înseamnă cu nu a rezolvat nimic. Nu a schimbat nimic. L-a făcut doar să îngenuncheze pe o parte, ci nu pe cealaltă… Este unul din motivele pentru care eu vreau să schimb sistemul. Vreau să-l fac să funcţioneze mai bine, dar mai bine pentru oameni, nu pentru politicienii de carieră. Sisitemul politic trebuie schimbat iar eu vreau să fiu preşedintele ales care a schimbat sistemul politic din România. Trebuie, o dată pentru totdeauna, să schimbăm fundamental felul în care se face politică în ţara asta.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!