Politic

Social-democraţii şi liberalii giurgiuveni nu s-au înţeles încă pe tema echilibrării bugetelor locale cu banii de la CJ

Primarii giurgiuveni aşteaptă, fără îndoială, cu mare nerbdare aprobarea alocării sumelor pentru echilibrare, însă, se pare, mai au de aşteptat. Discuţiile între PSD şi PNL Giurgiu pe această temă nu s-au încheiat. După două runde de aşa-zise negocieri, urmează şi o a treia.

Subiectul, de altfel, la ordinea zilei, în presa locală, a fost din nou pus pe tapet la conferinţa de presă de joi, 14 martie, a PSD Giurgiu. Şeful social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău a explicat că, până acum, după cele două întâlniri cu reprezentanţii PNL Giurgiu, practic nu s-a ajuns la vreo înţelegere.

Niculae Bădălău şi-a exprimat încrederea că lucrurile vor fi clarificate în zilele următoare, specificând că vorbim aici despre discuţii privind cele 20 de procente, acordate de Consiliul Judeţean pentru echilibrarea bugetelor locale. Cele mai aprigi discuţii au fost pe tema municipiului Giurgiu, a spus şi deputatul PSD de Giurgiu, Florian Nicolae.

Pe de altă parte, senatorul Niculae Bădălău a explicat că, în opinia sa, nici celelalte 80 de procente din sumele privind echilibrarea bugetelor locale, ce vin prin Direcţia de Finanţe, nu ar fi împărţite chiar aşa cum ar merita unele administraţii locale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!